Review van Google / Social Media

 

November 2020 Bedankt voor je deskundige en gezellige advies !

November 2020 lijnzaad krullen boost, oh wow wat een heerlijke geur en wat een fijn spul!!! Ik heb fijn haar en dit verzwaart totaal niet. Het is heel licht. En die geur.....

November 2020 Jolanda heeft mijn krullen nieuw leven ingeblazen. Mijn vorige kapper zei dat mijn krullen 'eruit' gingen, maar dat wilde ik niet accepteren dus ik maakte een afspraak bij Haarbalans. Jolanda heeft veel ervaring met het knippen van krullen en gaf handige tips om mijn haar te verzorgen. Ik was enigzins sceptisch want ik had al véél geprobeerd maar jeetje wat een verschil! Ik heb meer krullen dan de afgelopen jaren, het is in vergelijking met een 'gewone' kapper een investering maar dat is het 100% waard.

Augustus 2020 Eindelijk een kapster gevonden die raad weet met mijn krullen / slagen. Dank je wel Jolanda, je bent een toppertje! En je haarproducten werken echt, eindelijk geen pluis meer! Ben heel blij, nogmaals dank je wel.

Juli 2020 Jolanda is een fijne kapster, die weet waar ze het over heeft! Heeft mijn krullen mooi geknipt en goede adviezen gegeven. Zeker een aanrader.

April 2020 Jolanda is een fijne kapster met kennis van zaken. Ze heeft mijn haar uit de pluis in de krul geholpen na mijn leven lang te hebben gezocht naar wat nu werkt voor mij. En dat met enkel natuurlijke producten (low poo ). Een aanrader !